Blog

Vandyck: hoogwaardige bedmode

Vandyck: hoogwaardige bedmode

Het Nederlandse bedrijf Vandyck bestaat al sinds 1923. Het is een familiebedrijf, dat zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van bedmode, badgoed, dekbedden en kussens. Kenmerkend voor het bedrijf is, dat het de nieuwste modetrends kan vertalen naar mooie basisartikelen, die kwalitatief tot de beste in de markt behoren. Die vertaalslag kan worden gemaakt doordat het bedrijf zich ook zelf op de catwalk begeeft met high fashion designs. Van deze producten is bekend dat ze geen lang leven beschoren zijn, want het volgende jaar staat er weer een nieuwe collectie op de catwalk. Vandaar dat het zo slim is de fashion ontwerpen te vertalen naar tijdloze, pure producten.

 

Kwalitatief goede materialen

Het is voor producten in de badkamer en in de slaapkamer van groot belang om goede materialen te gebruiken. Met name bij de dekbedovertrekken is dat erg belangrijk. Als je zo’n product koopt moet het zijn gemaakt van materialen die comfortabel aanvoelen en zorgen voor een onbezorgde nachtrust. Daarom moeten de materialen goed in staat zijn om vocht af te voeren. In de wintermaanden is het prettig als de stoffen een warme uitstraling hebben. In de zomers daarentegen is het essentieel dat een dekbedovertrek koel aanvoelt. Het is dan immers al behoorlijk warm in de slaapkamer, en de dekbedovertrek moet dat niet versterken.

 

Natuurlijke producten

Bij Vandyck worden voornamelijk hoogwaardige natuurlijke producten gebruikt. Die worden op innovatieve manieren bewerkt, waardoor ze een uitstekende kwaliteit hebben en vele jaren meegaan. Vooral de kussens van Vandyck hebben wat dat betreft een uitstekende reputatie. Aangaande het design heb je keus uit een zeer groot aantal ontwerpen, kleuren en motieven. Sinds nog niet zo lang heeft het bedrijf ook een speciale lijn voor de liefhebbers van een rauwe industriële look in een vintage stijl. Die wordt verkocht onder de naam VNDCK, maar heeft wel de kwalitatieve kenmerken van het moederbedrijf.

 

Katoen met lycra

Voor de dekbedovertrekken maakt Vandyck gebruik van dezelfde soorten katoen varianten als de concurrenten. Voor de hoeslakens heeft het bedrijf een eigen materiaal ontwikkeld. Dat bestaat voor 95 procent uit katoen en voor 5 procent uit lycra. Het katoen zorgt ervoor dat voldoende vocht wordt afgevoerd. Het lycra geeft het hoeslaken een fraaie elastische pasvorm. Om het hoeslaken extra zacht te maken is er een behandeling met Aloë Vera gegeven. Door deze bijzondere combinatie van materialen is het hoeslaken zeer comfortabel, zacht en kreukvrij met een uitstekende pasvorm.

 

Voordelig Vandyck bestellen kan op Bedshop.nl.

Author: admin