Blog

Tweepersoonsbed 160×200

Tweepersoonsbed 160×200

Een tweepersoonsbed van 160×200 is een ruim tweepersoonsbed. Het standaardformaat voor een tweepersoonsbed is namelijk 140×200 centimeter. Er zijn ook bedden van 180×200 centimeter. Je vindt dus vooral tweepersoonsbedden van 140×200 centimeter, maar een tweepersoonsbed van 160×200 centimeter is ook geen moeilijke opgave. Je vindt zulke tweepersoonsbedden zowel bij de goedkopere algemene woonwinkels als bij beddenspeciaalzaken. Van simpel tot luxe kun jij een tweepersoonsbed van 160×200 centimeter vinden. Of je dit nu voor je tijdelijke onderkomen als student wil of voor in je net gekochte koophuis en dus voor langere tijd.

 

Opbergruimte

Heb je weinig ruimte of is je tweepersoonsbed van 160×200 voor in je studentenkamer? Of voor in de slaapkamer bij je ouders thuis? Dan is het geen gek idee om een tweepersoonsbed met opbergruimte te kiezen. Dat kan door een bed te nemen dat hoog genoeg is om er dozen of bakken onder te schuiven of rollen, maar veel 160×200 tweepersoonsbedden zijn er ook met lades. Zo gebruik je de ruimte die je bed inneemt op de vloer alsnog voor iets praktisch.

 

Boxspring

Wie een bed kiest voor langere termijn, wil misschien liever een boxspring. Een boxspring is niet zo gemakkelijk te verhuizen als een ander bed. Meestal schroef je het frame uit elkaar en kun je een bed zo verhuizen. Bij een boxspring werkt het anders. Dat is dus een bed dat voor langere termijn zal blijven staan. Het is wel voor de meeste mensen een stuk comfortabeler en ook gemaakt om langer mee te gaan. Voor boxsprings van 160×200 kun je naar beddenspeciaalzaken, maar je vindt ze ook gewoon bij Ikea.

 

Stijl

Er is meer dan voldoende aanbod als je een tweepersoonsbed van 160×200 centimeter wil kopen. Bedenk je dus eerst vooral wat je wil. Wil je een lattenbodem en matras of juist een boxspring? En daarnaast: welke stijl bed wil je? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoofdbord of juist niet of voor spijlen Ook qua kleuren kun je alle kanten op. Vaak zijn frames voor bedden van hout of in wit verkrijgbaar. Voor een boxspring heb je meer kleurkeuzes.

 

Tip: BEUK Meubels

Author: admin