Blog

TV meubel industrieel: Een unieke look

TV meubel industrieel: Een unieke look

Een TV meubel heeft veel invloed op jouw TV en om de perfecte look te creëren kies je voor de TV meubel industrieel. Wat is dit eigenlijk? Deze TV meubels herken je direct door het materiaal en het contrast. Dit bestaat namelijk uit de combinatie van hout en metaal of allen metaal. Het hout kan licht of onbewerkt zijn. Hout en metaal geeft een unieke industriële look en hier zijn diverse exemplaren van. Dit soort TV meubels passen bij elk interieur en voor elke smaak is een perfect passende keuze. Kwaliteit, design en het formaat zijn belangrijke factoren. Je leest hier alles over deze industriële TV meubels.

De kenmerken van een TV meubel industrieel

Er zijn verschillende varianten van dit soort TV meubels, maar er zijn wel een aantal algemene kenmerken die gelijk opvallen. De TV meubel industrieel ziet er namelijk mega stevig uit en dat is die ook. Dit komt door zowel het hout als het metaal. Dit kan in een lichte kleur zijn, maar ook donker. Het ligt eraan wat het beste past bij de ruimte waar je deze gaat plaatsen. Er zijn verschillende uitvoeringen waar je voor kan kiezen en dat geeft verschillende effecten. Ook heeft het verschillende functies. Je hebt namelijk een TV meubel op wielen, een TV dressoir, een TV kast en je kan zelfs een TV meubel industrieel op maat laten maken. De industriële look is gelijk te herkennen door de robuuste en rustieke uitstraling. De vormen en materialen zijn ruw en functioneel. Het metaal is onmisbaar voor het uiterlijk en ook voor de constructie. 

Een zwart design of liever de natuurlijke kleur van mangohout?

Het is de vraag voor welke stijl je wil gaan en met verschillende kleuren kan je verschillende sferen creëren. Zwart is bijvoorbeeld zeer modern terwijl de natuurlijke kleur van mangohout een warm gevoel geeft. Hiervan kan je ook een combinatie maken waardoor je weer een andere sfeer creëert. Een zwart TV meubel industrieel is tijdloos, past overal bij en door de verschillende uitvoeringen kan je verschillende keuzes maken en het matchen bij jouw interieur. 

Een TV dressoir, TV kast of een op maat gemaakte TV meubel industrieel

Een TV dressoir biedt niet alleen een plek voor jouw TV, maar ook opbergruimte. Houd hierbij rekening met de hoogte, want de televisie moet op een fijne ooghoogte te zien zijn. Dit is natuurlijk bedoeld voor ontspanning en dan is een ontspannen nek tijdens het zitten van groot belang. Gemiddeld is dit ongeveer 95 centimeter. Een TV kast is nog functioneler dan een dressoir, want deze kan je ook in de kast zetten. De televisie is dan omrand waardoor je bijvoorbeeld jouw Playstation om de tv heen kan plaatsen. Dit biedt dus meer mogelijkheden. Een TV kast op wielen is ook altijd handig, omdat je deze eenvoudig kan verplaatsen en hierdoor meerdere TV hoekjes kan maken. De TV meubel industrieel op maat laten maken biedt natuurlijk de optimale mogelijkheden. Elk onderdeel van de kast kan je laten matchen met andere industriele meubels en de TV meubel industrieel wordt precies in het juiste formaat gemaakt.

Author: admin