Blog

Polo bedrukken met logo

Polo bedrukken met logo

Dit type kleding wordt vaak gedragen tijdens diverse gelegenheden. Zo kan het aantrekkelijk zijn om een polo aan te doen tijdens een (bedrijfs)uitje, maar een polo wordt graag gedragen hiernaast op een feest of als bedrijfskleding in diverse branches. Te denken valt aan de horeca of juist de technische branche. Voor evenementen is het ook handig, en soms noodzakelijk, om een goede, stevige, herkenbare polo te hebben voor iedere werknemer. Het is in, vooral bij warm weer of warme omgevingen een goede keuze. Polo’s kunnen bedrukt worden met verschillende logo’s. Te denken valt aan bedrijfspolo’s met het logo van het desbetreffende bedrijf of juist vrijetijd polo’s die voorzien kunnen worden van een eigengemaakt logo. Een polo kan gedragen worden met koud weer omdat er modellen zijn met lange mouwen en met verschillende diktes. Bedrukte polo’s zijn in vele kleuren beschikbaar voor iedereen. JustPromo kan voor polo’s zorgen.

Polo als bedrijfskleding
Als bedrijfskleding wordt vaak voor polo’s gekozen. Deze kunnen onder jassen extra warmte en protectie bieden voor de werknemer en als kledingstuk zelf met logo zijn te gemakkelijk te herkennen. Zowel vrouwen als mannen kunnen kiezen voor dit kledingstuk, al dan niet met logo en in verscheidene kleuren. Kinderen zien ook vaak in hun kledingkast een polo om aan te doen. Voor hen zijn logo’s op de polo naar keuze ook mogelijk, naast dat veel kindermaten beschikbaar zijn. Een polo kan leuk zijn als bedrijfskleding, maar er kan ook gekozen worden om dit kledingstuk te geven aan anderen of als relatiegeschenk voor klanten.

De verschillende modellen van polo’s, inclusief vele kleuren en beschikbare maten zorgen voor een professionele uitstraling waar dit nodig is, maar ook voor vrijetijds gelegenheden zijn ze gemakkelijk te dragen. Door de verschillende eigenschappen te combineren is veel mogelijk qua design. De polo kan worden voorzien van een uniek patroon, kleur of juist enkel met logo in diverse combinaties met het kledingstuk. Dit kan zelf ontworpen en hierna besteld worden. Het ontwerpen gebeurt allemaal digitaal met een ontwerptool.

Merkpolo’s met bedrukking
Polo’s zijn in vele merken beschikbaar. Van dure merken tot de goedkopere. Elke polo, ongeacht merk kan bedrukt worden met een logo of embleem. Hierdoor is nog meer mogelijk qua design en als eindresultaat een volledig unieke polo.

Na het ontwerp kan een polo besteld worden in grote aantallen of juist een enkele polo met een uniek design. Nabestellen van polo’s kan ook. Offertes over grote of juist kleine bestellingen zijn mogelijk voor alle polo’s zodat van tevoren een prijs duidelijk is.

Author: admin