Blog

Op vakantie in Frankrijk: alles wat je moet weten

Op vakantie in Frankrijk: alles wat je moet weten

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor Vlamingen. Dat is vooral omdat Frankrijk een zonnig en divers land met een rijke cultuur is. Er valt gewoon een heleboel te beleven!

Droom jij van een vakantie in een luxueus vakantiehuis in Zuid-Frankrijk met een privé zwembad? We geven je graag wat meer info het plannen van jouw vakantie in Frankrijk: alles wat je moet weten voor je vertrekt.

De leukste vakantiebestemmingen in Frankrijk

Frankrijk is, zeker in vergelijking met België, een groot land. Er zijn verschillende regio’s die ieder hun eigen bezienswaardigheden enQ charmes hebben. Veel Vlamingen kiezen voor het zuiden en de Provence, omwille van de zonzekerheid. In die regio vind je dan ook makkelijk een leuk vakantiehuis met bijbehorend zwembad.

Waarom kiezen voor Frankrijk?

De Provence is een bijzonder populaire vakantieregio in Frankrijk. Je vindt er namelijk een heleboel bezienswaardigheden en activiteiten om jezelf en je gezin een topvakantie te bezorgen. 

De prachtige stranden aan de zuidkust van Frankrijk zijn een garantie voor een heerlijke vakantie. Ook aan de noordkant van het land vind je standen, maar die zijn over het algemeen wat ruwer. Zo vind je in Bretagne en Normandië prachtige kalksteen rotsformaties. 

Frankrijk bezit ook honderden prachtige en authentieke dorpjes waar je cultuur kan opsnuiven of genieten van een heerlijk hapje en een drankje op een lokaal terrasje. 

En dan is er nog de wijn! Frankrijk is een wijnland en er bestaat geen betere manier om die verschillende wijnsoorten te ontdekken, dan tijdens een ontspannende vakantie in Frankrijk.

Op vakantie in Frankrijk

Frankrijk heeft veel te bieden voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, rust en ontspanning. Het is een goede keuze voor wie niet te ver wil reizen en toch zeker wil zijn van een geslaagde vakantie. Je vindt in Frankrijk leuke vakantiewoningen in alle soorten en maten, meestal met een privé zwembad. Aarzel dus niet langer en boek die luxueuze vakantiewoning in Frankrijk voor de aankomende vakantieperiode!

Author: admin