Blog

Nieuwe printer nodig? Let hier op

Nieuwe printer nodig? Let hier op

Wijverhurenprinters.nl verhuurt verschillende soorten printers van de beste merken zoals Epson, Xerox, Ricoh, HP en Canon. Wij verhuren printers met lage all-in prijzen, de klantenservice is vriendelijk, de levertijden zijn kort en er wordt direct vanuit de fabrikant geleverd. Daarnaast betaal je bij Wijverhurenprinters.nl niet voor het transport, de installatie of de aansluiting op het netwerk. Stel je eigen ideale printer samen bij Wijverhurenprinters.nl.

Het valt niet altijd mee om de juiste printer voor je situatie te vinden. Heb je een nieuwe printer nodig? Let dan op de volgende zaken:

De juiste printer

Print je voornamelijk documenten? Dan is in de meeste gevallen een standaard zwart-wit printer voldoende. Als je ook kleuren wilt printen dan is een kleurenprinter ideaal. Bepaal daarnaast of je een laserjet printer nodig hebt of een inkjet printer. Met een laserjet printer kan je razendsnel printen, maar als je vaker print dan is een inkjet printer beter.

Waar ga je printen?

Als je thuis gaat printen, dan volstaat een compacte printer die verschillende functionaliteiten heeft zoals kopiëren, scannen en printen. Als je op kantoor wilt printen dan kan je beter een efficiënte en kostenbesparende printer inhuren die bijvoorbeeld dubbelzijdig print.

All-in one

Ben je van plan om de printer enkel te gebruiken voor het afdrukken van documenten en afbeeldingen? Dan is een all-in one printer overbodig. Een all-in one printer kan je gebruiken als printer, scanner, kopieerapparaat en als faxmachine.

Formaat

Ga na of je een printer nodig hebt die op groot formaat kan printen, of als een compacte printer volstaat voor je dagelijkse werkzaamheden. Het is namelijk niet de bedoeling om een groot apparaat te kopen die onnodig ruimte inneemt.

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Dan is het belangrijk om goed naar de bovenstaande zaken te kijken voordat je een printer uitkiest.

Author: admin