Blog

Maak jezelf speciaal door een heren overhemd met print te dragen

Wat doen we vandaag eens aan? Een vraag die de gemiddelde man in de ochtend stelt. Veel mannen laten hun vrouw kiezen wat ze die dag zullen aantrekken. Het kan veel makkelijker. Een heren overhemd met print is voor elke gelegenheid wel goed! Voor werk, voor thuis, voor de feestdagen of voor familiebezoek, een overhemd staat altijd wel goed.

 

Heren overhemd met print om je te onderscheiden met de rest

Als de algemene kledingvoorschriften op het werk een pak is, zie je jezelf niet graag in een bijna identiek pak tussen je vele collega’s. Bovendien val je dan niet meer op tussen jouw collega’s. Je bent een van de velen geworden. Zonder eigen mening en zonder eigen identiteit. Daar kan je nu iets aan doen. Een heren overhemd met print maakt jou in de grote hoop van werkrobots speciaal.

 

De beste opvallende prints

Het hele concept van dezelfde kleding maar toch ook opvallend is de kern van het merk “the art of camouflage”. Ze onderscheiden zich door een alternatief te bieden voor de standaard overhemden van effen kleuren. Bijzondere prints zoals: rode stippen op een zwart overhemd, marine of desert camouflage. palmbomen op een blauw overhemd of stippen. Veel soorten prints maken deze overhemden tot een luxe en bijzonder merk. Het zijn overhemden voor trotse mannen die niet tot de grote grijze massa willen behoren. De overhemden zijn stoer, sportief, eigentijds en trendy.

 

Meestal draagt iedereen op de werkvloer hetzelfde saaie pak. Een heren overhemd met print is een overhemd waardoor je opvalt tussen de massa. Een overhemd voor trotse mannen dat stoer sportief eigentijds en trendy is. Een must voor de opvallende man. Daarnaast zijn overhemden met prints te dragen bij veel gelegenheden.

 

Author: admin