Blog

KIDS SISSY-BOY

KIDS SISSY-BOY

Kids Sissy-Boy
Bij Kids Sissy-Boy shop je de trends voor kinderen van dit moment! Kinderkleding voor jongens en meisjes in verschillende stijlen én het tofste kinderspeelgoed. Of ze nou spelen met poppen, dino’s, boeken, knuffeldieren of auto’s: bij Sissy-Boy zijn we van alle markten thuis. Speciaal voor kinderen hebben we cool speelgoed geselecteerd waarmee ze samen met hun vriendjes of alleen kunnen spelen.

 

Kids fashion
De Sissy-Boy Kids collectie is speciaal ontworpen voor meisjes en jongens tussen de 3 en 12 jaar oud. De collectie loopt van maat 98 tot en met maat 152. Bij Sissy-Boy vind je een uitgebreide en gevarieerde collectie aan accessoires, blouses en tops, broeken, jassen, jumpsuits, jurken, rokken, schoenen, zwemkleding, t-shirts en truien en vesten. Met al deze items kan het niet missen om toffe looks te maken voor jouw kids.
Combineer kleuren, modellen en prints voor een look die nét even anders is dan gemiddeld. Laat de kids zelf mee kiezen voor een favoriete look waardoor zij aankleden een feest gaan vinden!

 

Kidsproof
Naast al die toffe looks die gemaakt kunnen worden, vind je ook speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het leukste speelgoed voor de allerkleintjes zoals knuffelbeesten, in alle vormen en maten; vosjes, konijnen, uilen, ijsberen en mandarijnen. Ze zijn allemaal even zacht én even schattig. Veel van deze knuffelbeesten hebben een lief gezichtje. Ook voor de peuters & kleuters is er voldoende keuze. Bij Sissy-Boy shop je coole speelgoedwagens, spelletjes, educatieve- en mooie prentenboeken, zachte poppen en ander divers speelgoed. Daarnaast weten we bij Sissy-Boy dat kinderen van spelen houden: rennen op het gras, klimmen in het bos, stoepkrijten en voetballen. Wij zijn er van overtuigd dat kids lekker moeten kunnen spelen, zonder dat zij rekening dienen te houden met de kwaliteit van de kleding. Daarom kan onze kinderkleding wel tegen een stootje! Dat is life designed by Sissy-Boy.

 

 

Author: admin