Blog

De beste wasstraat uitkiezen

De beste wasstraat uitkiezen
In steeds meer gemeentes is het verboden om je auto zomaar op straat te wassen. De shampoo en wax die je gebruikt zouden met het waswater het riool in lopen wat voor extra zuiveringswerkzaamheden zorgt. Dat is een van de redenen waarom je tegenwoordig een wasstraat in vriezenveen hebt zitten. Hoe kies je nu de beste wasstraat: we hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Een wasstraat met meerdere stappen
Een goede wasstraat werkt met meerdere stappen. Dat wil zeggen dat er eerst een soort voorwas plaatsvindt. Daarbij worden insecten van de ruit gewassen. Verder wordt er gereinigd op die plekken die de wasstraat zelf niet kan bereiken waarbij je mag denken aan de ruimte achter de spiegels en in de wielkasten. Verder wordt er naderhand een optie geboden om je auto van binnen uit te zuigen. Zo heb je altijd een goed schone wasstraat.

Persoonlijke service
Het voorbereiden van je auto voor de wasstraat wordt gedaan door vakkundig personeel. Ze weten welke plekken van jouw auto extra aandacht verdienen. Daarnaast hebben ze verstand van het technische gedeelte van een auto waarbij je antenne goed wordt verwijderd. Alleen zaken als het naderhand schoon zuigen van je auto doe je nog zelf.

Meerdere programma’s
Een  wasstraat kan gebruik maken van meerdere programma’s. Daarbij mag je denken aan een standaard programma met was waarmee het vuil van je auto wordt verwijderd. Verder zijn er programma’s met of zonder droogblazen naderhand van je auto. Ook de onderkant van je auto verdient extra aandacht, met name wanneer het winter is of wanneer je over modderig terrein hebt gereden. Dit zijn de extra’s die je bij een goede wasstraat kunt kiezen. Bij een goede wasstraat heb je alle keuze en bepaal je zelf wat voor zaken je wel en niet bij de wasbeurt wil hebben.

Author: admin