Blog

Chique Pertini schoenen voor hem en haar

Chique Pertini schoenen voor hem en haar

Soms heb je behoefte aan een schoen die net even anders is en waarmee je kan laten zien dat je smaak hebt. In dat geval zijn de schoenen van het Spaanse merk Pertini helemaal op je lijf geschreven. Het Spaanse topmerk maakt talloze modellen die stuk voor stuk kwaliteit uitstralen. Hiermee maak je niet alleen je eigen collectie compleet, je oogst zonder twijfel talloze complimentjes omtrent je smaak en lef. Je laat er namelijk mee zien dat jij je uitstraling net zo belangrijk vindt als een goede zorg voor je voeten.

Eigentijdse schoenen met karakter

Pertini schoenen zijn sinds 1980 op de markt en sindsdien is het merk niet meer weg te denken. Dat laatste is ook logisch als je kijkt naar de omvang van de collectie. Nagenoeg elk type schoen is verkrijgbaar: van hoge modieuze en elegante laarzen tot heerlijke lage instapschoenen en sneakers. Wat je favoriete model ook is, de kans is groot dat jouw volgende schoen al in de uitgebreide Pertini schoenencollectie te vinden is. Daarbij spreekt het voor zich dat elk model voldoet aan de hoge kwaliteit die je van Pertini schoenen mag verwachten.

Handgemaakte schoenen omdat je voeten het verdienen

Een Pertini schoen is geschikt voor elke gelegenheid. Zo draag je de schoen net zo makkelijk tijdens je dagelijkse werkzaamheden als tijdens een feestje, jubileum of receptie. De elegante vorm zorgt voor een tijdloos karakter zodat je nog jarenlang plezier kan hebben van het Spaanse vakwerk. De liefde waarmee je de schoen draagt, is vergelijkbaar met de zorg die Pertini besteed aan het maken van de schoen. Elke schoen is namelijk met de hand gemaakt en dat voel je met elke stap die je zet. Een Pertini schoen heeft een ongekend draagcomfort door het gebruik van eerste klas materialen. Dat zorgt ervoor dat elke schoen uniek is, ook vanwege de vele bijzondere details en borduursels.

Author: admin