Blog

Wat is een keerwand en hoe gebruik je ze?

Wat is een keerwand en hoe gebruik je ze?

Een keerwand wordt steeds vaker toegepast bij meerdere sectoren. Echter is nog lang niet ieder bedrijf bekend met de toepassingsmogelijkheden. Ook is lang niet overal bekend wat deze keerwanden nou eigenlijk zijn. Bij Mholf Bestrating kun je veel verschillende keerwanden aanschaffen en deze direct toepassen voor jouw bedrijf. Maar wat is een keerwand precies en hoe gebruik je ze? Onderstaande informatie helpt jou hiermee op weg, zodat je de beste oplossing direct zelf aan kunt gaan schaffen.

Verschillende toepassingsmogelijkheden van de keerwand

Een keerwand is een constructie dat voor veel verschillende doeleinden kan worden toegepast. Zo kun je deze wand bijvoorbeeld gebruiken als opslag van los te storten materialen. Denk hierbij aan grind, zand, zout, ertsen, vervuilde grond en mest. Ook kun je de keerwanden gebruiken voor los- en laadperrons, het opvangen van hoogteverschillen, opvang van taluds, opsluiten van wegen of bermen en kademuren langs vijvers en grachten. Als je je erin gaat verdiepen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Direct geplaatst na aflevering

Een keerwand wordt altijd ter plaatse gebracht. Hier wordt ook een deel van de prijs mee bepaald. Het gewicht van de keerwanden en de afstand zorgen voor een totaalprijs. Ook kunnen de keerwanden direct voor jou geplaatst worden. Vanaf dat moment kun je gaan genieten van de mogelijkheden die deze keerwanden met zich meebrengen. Houd daarbij wel rekening met de materialen waarvan ze gemaakt zijn. Ook zijn er verschillende vormen, zoals een L-vorm en T-vorm, en heb je hoekelementen die er een geheel van kunnen maken bij bepaalde toepassingen. Zo kun je ook verschillende vormen aan de keerwanden geven voor nog meer mogelijkheden.

Author: admin

Leave a comment