Blog

10 badkamertrends

10 badkamertrends

Overweeg je het (her)inrichten van je Badkamer in Enschede? Je badkamer is één van de meest rustgevende ruimten van je woning, waarbij je jezelf kunt ontspannen. Daarom zijn de badkamers van Bubbels & Jets allemaal uniek en gepersonaliseerd naar eigen wens en voorkeur. Bubbels & Jets heeft prachtige jacuzzi’s, sauna’s, inloopdouches, douchecabines en veel meer.

De 10 badkamertrends van het moment zijn:

 1. Natuur. Een badkamer die met accessoires van natuurlijke materialen gecombineerd is brengt extra rust in de badkamer.
 2. Plantjes. Breng veel groen in je badkamer door planten te plaatsen. Dit levert een levendig effect op en een stijging in het zuurstofgehalte.
 3. Gekleurde kranen. Met unieke kleurtjes in je badkamer start je je dag fris en opgewekt en breng je leven in de ruimte.
 4. Opvallende muur. Tover één muur om met een aparte kleurencombinatie of een opvallende tegelvorm.
 5. Gebruik veel zwart. Voorzie je badkamer van zwarte accenten. De kleur zwart pas in elke badkamer en geeft een strakke en luxe uitstraling.
 6. Vrijstaande badkuip. Traditionele ingebouwde badkuipen behoren tot het verleden. Een echte bad liefhebber gaat voor een losse badkuip in het midden van de badkamer voor een modern effect.
 7. Muurspiegels. Grote spiegels zijn de nieuwste trend. Spiegels doen je badkamer veel ruimer lijken en geven een vriendelijke uitstraling.
 8. Krukje. Krukjes kan je vrijwel overal plaatsen en kunnen in je badkamer handig en gezellig zijn.
 9. Waterzuinige wc’s en energie bezuinigende lampen. Als je mee wilt doen met milieuverbetering, dan past een waterzuinige wc en energie bezuinigende lampen perfect in je badkamer.
 10. Verborgen toilet. Hoe minder opvallender het toilet, des te moderner de uitstraling. Privacy is immers belangrijk in de badkamer.

  Je kunt van maandag tot zaterdag langs Bubbels & Jets om zelf een kijkje te komen nemen in de uitgebreide showroom.
Author: admin